Creatieve coaching workshop: Waar word je blij van?

Ken je dat? Door alle hectiek vliegen de weken voorbij. Je hebt amper tijd om een boterham fatsoenlijk naar binnen te werken, moest ook nog dit en dat doen en zit in de verloren uurtjes snel op social media. Sta je dan nog wel eens stil bij jezelf?

Ik bied creatieve coaching workshops aan voor mensen die wat aandacht voor zichzelf nodig hebben en die misschien even wakker geschud moeten worden.

Het is een leuke, luchtige workshop waarbij we stil staan bij de dingen waar je blij van wordt. Aan de hand daarvan maak je een minicollage van papier & plaatjes en mag je deze in buttonvorm mee naar huis nemen. Vanuit deze beeldvorming gaan we kijken waar je de komende tijd mee aan slag gaat.

Waarom zou je naar deze workshop toegaan? Door onder mijn professionele begeleiding bezig te zijn met creatieve werkvormen kom je weer uit de sleur van de dag. Het inspireert je om verder te kijken en ervoor te kiezen te werken aan jezelf. Hierdoor kom je in een positieve gemoedstoestand.

Op donderdag 16 maart van 9.00 – 11.30 uur is een kleinschalige try out.

Deze is ter waarde van € 25,- p.p. en bied ik gratis aan! Er is maar plek voor 5 deelnemers en ik kies winnaars uit de mensen die zich hier en in mijn wandelgangen aanmelden. Daarna laat ik weten waar het is (wel in omgeving Apeldoorn).

Voorwaarde voor deelname is dat er foto’s en evt. kort filmpje gemaakt worden waarbij je automatisch toestemming geeft voor het gebruik ervan in de media.

Word je van het idee al blij?! Meld je dan aan voor mijn interesselijst en wie weet ben jij één van de winnaars!

Gwen Stücklschwaiger

gwen@gewooneengoedebegeleider.nl

 

 

Share This